Magia Crăciunului trebuie simțită, trăită, respirată în așa fel încât să te încarci cu ea pentru tot restul anului.

Nu contează mâncarea pe care o mănânci sau bunurile materiale cu care te alegi după această perioadă la fel de mult ca amintirile și momentele unice petrecute alături de cei dragi.

Fă-i fericiți pe alții atât cât poți tu și apoi gândește-te și la sufletul tău și ”hrănește-l” și pe el.

Citește o carte pe care îți doreai de mult să o ții în mâini, ascultă muzica care îți place, pune piese pe repeat, cântă-le și descoperă muzică nouă. Mânâncă ceva ce nu ai mai mâncat, încearcă un gust nou și fă-ți toate poftele. Bea un suc pe care ți l-ai preparat singur sau un vin fiert cu portocală, măr și alte condimente. Dansează, dacă asta te face să te simți bine, dă muzica tare și disrează-te! Dă-te cu o cremă care miroase divin doar o dată sau în fiecare seară. Poartă conversații simple, nu complica lucrurile, spune cuvinte de apreciere, ascultă și nu contrazice, încearcă să înțelegi și ajută dacă poți. Du-te și fă-le o vizită oamenilor dragi și bucură-te de bucuria lor când te văd. Sau poate nu vrei să ieși din casă așa că ar fi drăguț dacă i-ai invita pe la tine. Poartă ceva caraghios sau super pufos când vin. Aprinde lumânări parfumate și trage adânc mireasma-n piept. Adu-le aminte de copilărie cu ceea ce îi servești, ca să se simtă ca acasă.

Turtițe dulci făcute în casă împreună cu mama mea.

Orice ai face, păstrează lumina în suflet și în casă pe perioada sărbătorilor. Măcar acum totul să fie scăldat în lumină (de orice culoare), dacă în restul anului totul este scăldat în beznă.

Răsfață-ți simțurile, învață să-ți asculți intuiția și fă ce te face fericit măcar acum de sărbători. Te vei simți ca și cum ai fi conectat la o priză. Măcar acum, de sărbători, fii versiunea ta cea mai bună și lasă măștile deoparte. Fii sincer și îndrăznește! Promit că o să merite!

”Povețe ia, dar judecă tu însuți.” – William Shakespeare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s