Un concert dulce, dulce, încărcat cu multă emoție și momente speciale. Baletul CoboDance a făcut super show pe piesele bine cunoscute ale Deliei, Nick de la N&D a ridicat sala în picioare (de 2 ori), iar Delia a fost delicios de extravagantă! Decorul și custumele au fost fără cusur, îți lăsau impresia că ești într-un basm.

Pentru a imortaliza toate momentele de la acest concert am folosit noul meu aparat Olympus OM-D EM-10 Mark III și teleobiectvul Olympus Digital 40-150mm pe care l-am achizițioat la sfârșitul lui februarie și de care mă declar foarte mulțumită după prima experință cu el de la acest concert. Vă las selecția de fotografii aici și aș vrea să știu ce părere aveți.

Mulțumesc Delia pentru optimismul, pofta de viață și nebunia ta! A fost cel mai frumos mărțișor de Ziua Femeii, mai ales că am fost și cu mama la spectacol.

Felicitări tuturor celor care au fost implicați în producția aceasta uimitoare (https://www.headliners.ro/, https://globalrecords.com/ și Global Events) și mii de mulțumiri că ne-ați inclus pe harta turneului național!

”Povețe ia, dar judecă tu însuți!” – William Shakespeare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s