Nicol Avram

Fotograf & storyteller

Dacă ești aici pentru prima oară este necesar să-ți spun că sunt absolventă a liceului pedagogic din Galați și studentă la Pedagogie în Brașov. Sunt pasionată de fotografie încă de mică, muzica m-a salvat, îmi place să ascult oamenii și încerc să-i înțeleg, filmele mi se pare că sunt o ușă spre mii de lumi posibile, iar cărțile îmi sunt cele mai bune prietene.

Dacă m-ai mai citit, îți mulțumesc că ai răbdare să-mi „asculți” poveștile, să le dai mai departe și sunt recunoscătoare că am un om atât de fain în comunitatea mea!

Blogul acesta s-a născut în februarie 2018 din dorința de a-mi împărtăși experiențele și alegerile cu cei dornici să citească povești care să-i inspire.

Dacă vrei să colaborăm sau să-mi împărtășești povestea ta, te aștept cu un mail la adresa nicolschoices@gmail.com. Mă găsești și pe următoarele canale așa că hai să luăm legătura:

DESPRE ACEST BLOG

Articolele sunt grupate în 7 categorii care reprezintă ariile mele de interes și activitate:

·  INTERVIURI-POVESTE: cea mai nouă categorie, care a apărut datorită plăcerii cu care ascult oamenii, fascinației pentru poveștile reale de viață, dar și din dorința de a le acorda oamenilor un spațiu unde să vorbească despre ei, despre pasiunile lor și despre visurile lor.

·  CONFESIUNI: o categorie unde se vor regăsi cele mai diverse articole, în care vorbesc sincer despre lucruile care îmi plac, care mă emoționează sau care îmi sunt dragi. E una din cele mai transparente categorii de pe acest blog.

·  CONCERTE: în ultimii ani am fost la foarte multe evenimente, datorită pasiunii pentru fotografia de concert, așa că vreau să împărtășesc atât fotografiile, cât și experiența globală de la fiecare eveniment cu ajutorul acestei categorii.

·  FOTOGRAFIE: una dintre pasiunile mele de suflet, în această categorie se vor regăsi o multitudine de articole din categorii conexe sau articole redactate și gândite pentru a se încadra aici.

·  LECTURI & FILME: una dintre cele mai cuprinzătoare categorii, în care vorbesc despre cărțile care m-au impresionat sau care îmi plac mult, filmele care merită o șansă și sfaturi pentru cititorii mici și mari.

·  CĂLĂTORIE: în ultimii ani am avut șansa și privilegiul să văd foarte multe locuri frumoase, cu poveste și să întâlnesc diverși oameni. Astfel, m-am gândit să împărtășesc cu voi aceste experiențe, înțelegând că „a călători” e un lucru important în scurta noastră vizită pe pământ.

·  PRINT SHOP: e pentru cei care vor să păstreze o bucățică din timp în casele lor, o amintire pe care eu am surprins-o, care va fi livrată cu drag și atenție la ușa ta. Aruncă o privire!