Bine v-am regăsit, sper că sunteți bine, sănătoși!

În acest articol vreau să vă împărtășesc experiența de la un concert mult așteptat și o vizită la un muzeu pe care nu am reușit să îl parcurg în totalitate.

De mult voiam să ajung la un concert Carla’s Dreams la Berăria H și cu tot cu vremurile acestea tulburi, acest luru s-a întâmplat la început de octombrie. Am ales să particip, deși era un risc și pentru că probabil va fi ultimul concert pe 2020, cel puțin al băieților, dacă nu cumva în general… Nu regret nici o secundă că am făcut această alegere, a fost un concert desăvârșit și o experiență care să mai îndulcească puțin din situația în care ne aflăm.

Aș vrea să încep prin a lăuda efortul celor de la Berăria H, ce s-au asigurat că pe toată durata evenimentului toți cei prezenți au respectat regulile, au păstrat distanța, au purtat mască și nu au… dansat 🙂 Au fost bine pregătiți, mobilizați și au oferit un spațiu mai mult decât sigur pentru desfășurarea evenimentului în bune condiții.

Eu am mai fost în mai 2019 la ei și am mâncat ceva gustos, așa că am ales să mănânc din nou , înainte de eveniment și pot spune că a fost o alegere bună pentru că m-am lins pe degete – la figurat, bineînțels. 🙂 Așa că, cu burta pusă la cale, a putut să înceapă distracția.

Eu 🙂

Băieții, au urcat pe scenă, au început în forță cu Zarplata și au arătat cât de bucuroși erau să aibă un concert după atâta timp. Atmosfera s-a încins, piesă după piesă, refrenele bine-cunoscute răsunau din gura a aproape 500 de persoane și totul vibra. Our boys, ne-au surprins interpretând în premieră piesa proaspăt lansată – „Scara 2, etajul 7” – care a sunat demențial, mai ales datorită interpretării în stilul rock. S-a simțit că atât publicul, cât și băieții erau dornici să se distreze, să iasă din monotonie și să uite, măcar pentru puțin timp, de grijile care ne apasă pe toți. Fix înainte de începerea concertului în sine, a fost anunțată decizia închiderii restaurantelor, cinematografelor și sălilor de spectacol în București, pentru cel puțin următoarele 7 zile, așa că ne-am considerat norocoși că am reușit să luăm parte la acest eveniment.

Cred că nu are rost să vă povestesc despre prestația CsD în sine, pentru că efectiv nu am ce să le reproșez băieților, așa că voi lăsa fotografiile să vorbească pentru mine. Recunosc că nu sunt dintre cele mai calitative cadre, datorită neexersării, însă am vrut doar să surprind clipe, care să rămână mărturie a unor momente de care nu vom avea parte prea curând.

Următoarea zi, mi-am propus să vizitez Muzeul Satului, un loc ce era de mult timp pe lista de must see din București. Cred că a fost cea mai bună alternativă de petrecere a timpului liber, în condițiile date, până la ora la care aveam microbuzul de întoarcere.

Cu o seară în urmă plouase, iar a doua zi a ieșit un soare orbitor și a fost o zi minunată pentru descoperirea caselor vechi din muzeu. Am mai fost în genul acesta de muzeu în aer liber, cu așezări vechi la Sibiu (Astra), însă am rămas plăcut surprinsă de oaza de liniște din București.

Bucureștenii sunt adesea nemulțumiți de alternativele pe care le au pentru petrecerea timpului liber, au unde să meargă, spre exemplu la Muzeul Satului, în Parcul Carol, în Delta Văcărești sau în alte muzee și în locuri care sunt adevărate oaze de liniște și calm. Ele sunt deosebite pentru cei veniți din „provincie” (ca mine :)) și care nu beneficiază de așa ceva.

Cred că din perioada prin care am trecut cu toții anul acesta, ar fi trebuit să învățăm să ne bucurăm mai mult de ceea ce avem, implicit de bogățiile mici ale orașelor și țărilor în care ne aflăm.

Nu o mai lungesc și vă las mai jos fotografiile pe care le-am făcut la muzeu în speranța că vă vor convinge să-i faceți o vizită, merită!

Mulțumesc că m-ați citit și până data viitoare să ne reîntâlnim sănătoși!

„Povețe ia, dar judecă tu însuți.” – William Shakespeare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s