Salutare și bine v-am regăsit! Vara s-a sfărșit și sper că v-ați făcut amintiri de neuitat alături de persoanele dragi vouă.

Pentru mine, vara aceasta a fost la fel de încărcată de evenimte și călătorii ca și precedenta, iar în acest articol vreau să vă povestesc despre un eveniment anume. Mai exact, despre a doua mea experiență la concertul Europa Fm ce are loc anual pe plaja dintre Venus și Saturn. Anul trecut mi-am făcut curaj și le-am scris, solicitând acreditare de fotograf și am avut brățări pentru presă. Anul acesta am zis să-mi mai încerc încă o dată norocul, pentru că n-am nimic de pierdut, cu atât mai mult cu cât am și aparatul nou, deci o nouă posibilitate de a experimenta și mai mult. Am avut noroc, mi s-a dat accept-ul și de data aceasta am fost unul dintre fotografii oficiali ai evenimentului, cu acces în fața scenei și cu unghiuri perfecte pentru fotografii.

Deși anul trecut am spus că nu mi-aș mai dori să repet experiența backstage, am fost extrem de fericită și emoționată când am aflat că voi face din nou parte din familia Europa Fm. Și am spus asta nu pentru că nu m-aș fi simțit bine anul trecut, ci doar pentru că nu am fost convinsă că locul meu e acolo, printre atâția oameni de seamă. Însă anul ăsta am simțit că am un loc al meu, că m-am integrat în piesaj. Acum, să vă povestesc mai multe despre experiența în sine.

Noi am avut cazare în Mangalia, deci un pic mai departe de locația concertului, așa că trebuia să plecăm mai devreme de acolo. Dacă concertul începea pe la 17, noi plecam pe la 16. Ajungeam acolo, ne instalam și începea distracția.

În prima seară, nu am stat până la final pentru că era seara rock și voiam să mă păstrez în formă pentru celelalte 2 seri de foc. Chiar și așa am ajuns extrem de obosită, acasă pe la 22, cu vreo 300 de cadre în memoria aparatului.

În a doua seară a fost și mai rău, pentru că, la ora 2, când s-a terminat concertul, am zis că nu vom mai avea mijloc de transport cu care să ne întoarcem. După lungi și interminabile minute de așteptare am avut norocul să prindem un loc într-un maxi-taxi. La fel a fost și în a treia seară.

Acum, nu vă mai plictisesc cu amănuntele din spate, și o să vă povestesc despre concert în sine și o să vă las și galeriile foto ale artiștilor pe care i-am surprins.

Scena a fost micuță, dar efectele speciale și luminile au compensat din plin. Artiștii au fost în formă și au încântat cu melodii bine-cunoscute, iar publicul a fost impresionant, hotârât să se distreze no matter what!

Prima seară – seara rock:

Alex & The Fat Penguins

Gramofone

Les Elephants Bizzares

The Mono Jacks

Toulouse Lautrec

A doua seară:

Alina Eremia

Feli

Jean Gavril

Irina Rimes

The Motans

Lidia Buble

Smiley

Sore

Delia

A treia seară:

Liviu Teodorescu

Antonia

Vunk

Carla’s Dreams

Găsiți toate fotografiile pe care le-am făcut la acest eveniment aici: https://www.facebook.com/pg/avram.nicol/photos/?tab=albums&ref=page_internal

”Povețe ia, dar judecă tu însuți.”

– William Shakespeare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s