Nu am crezut nici un moment că un astfel de eveniment va ajunge și în orașul meu, dar s-a întâmplat și Forza Zu a venit și la noi. A fost fantastic! Mi-am mai îndeplinit un vis, acela de a fi lângă artiștii mei favoriți pe scenă, dar nu ca să cânt, ci pentru a le face fotografii.

Am avut legitimație de fotograf oficial, puteam merge oriunde în perimetrul zonei de concert, și în cortul artiștilor, și pe scenă, și puteam face fotografii și discuta cu ei, ceea ce am făcut întreaga seară . Atunci când a început ploaia aceea torențială, ce părea că nu mai voia să se oprească, chiar am stat cam îngrămădiți în cort și nu aveai loc nici un ac să arunci. Dansatorii, artiștii, coregrafii, rudele, invitații, cei din staff și organizatorii au stat la înghesuială cu oamenii de rând care erau acolo pentru fotografii.

Din cauza ploii teribile am crezut că, sigur se va anula concertul, ca acum doi ani la Constanța. Dar, pentru că ploaia era anunțată, organizatorii și-au luat măsuri de siguranță și nu au luat această decizie. Măsurile de siguranță nu au fost decât pentru camerele de filmat, scenă și instrumente, oamenii în mod cert nu s-au putut apăra de furia potopului, unii au rămas până nu au mai suportat, iar alții au plecat din prima. Stadionul era destul de plin înainte să-i gonească ploaia , apoi au dispărut toți (s-au ascuns care cum a putut), iar după ce soarele a revenit pe cer, stadionul s-a umplut până la refuz, iar lumea a continuat să vină.

După ce a plouat neîncetat jumătate de oră sau chiar mai bine de atât, culoarul din fața scenei a devenit impracticabil și nu am putut să mă mai duc acolo. Am reușit să le fac din față doar celor de la 5gang și trupei Holograf. Până la Smiley am stat în cort, apoi mi-am luat inima în dinți să mă duc pe scenă și să trag cadre de acolo.

Când am ajuns acolo, nu mi-a venit să cred. Mi-am făcut curaj și pe măsură ce Smiley cânta, eu înaintam câte puțin, până am ajuns aproape de margine în dreapta scenei.

Pe scenă, alături de Smiley am simțit ce înseamnă să fi cu adevărat artist! Am înțeles de ce scena reprezintă chemarea artistului. Pentru că scena înseamnă deschidere iar concertul înseamnă oameni. Și, se știe că pe artist îl reprezintă oamenii. Oamenii care cântă, oamenii care aplaudă, oamenii care strigă, oamenii care se bucură de și pe muzica artistului. Să vezi și să auzi un stadion cum strigă este ceva uimitor, ceva ce poate emoționa și cea mai rece inimă. Energia publicului și vibrațiile din miile de voci ce cântă-n unison se simt fantastic de pe scenă, ești gol și expus în fața acestor manifestări și nu poți decât să cânți și nu vrei să mai pleci… Eu așa am simțit, și au fost cele mai intense emoții pe care le-am trăit până acum. Îi sunt recunoscătoare publicului pentru că m-a încărcat și pe mine cu energia lui, m-a ajutat să fac niște fotografii faine și să-mi depășesc limitele.

Și ca să înțelegeți mai bine atmosfera de la concert, o să vă atașez și link-uri cu momentele integrale ale artiștilor după fiecare galerie foto.

Smiley și invitații săi – Dorian, Sore și Feli:

Green carpet:

Holograf:

5Gang:

Connect-r & Elianne:

Antonia:

Delia și Nick N&D:

Nu mai e nici un secret că băieții de la CsD sunt preferații mei. Am fost la multe concerte de-a lungul a trei ani, de când am posibilitatea să-i urmez, iar fiecare concert îl țin minte pentru câte un lucru fain care mi s-a întâmplat. Bineînțeles, nici acesta nu face excepție, pentru că am avut onoarea să fiu acolo, cu ei, pe scenă, în timpul dialogului cu publicul! Acum o consider o ocazie unică în viață, dar sper totuși să mai vină așa ocazii, pentru că m-am bucurat enorm! Nici acum nu prea îmi vine să cred că am avut șansa să le fac fotografii direct de pe scenă. Îmi doream de foarte mult timp și pot să trec asta la vise împlinite. Sunt foarte mulțumită și oarecum uimită de rezultatul final, după edit, al acestor fotografii și sper să vă placă și vouă!

Carla’s Dreams:

Mulțumesc Radio Zu și Primăriei Municipiului Galați pentru această ocazie minunată, care mi-a dat încredere că fac bine ceea ce fac și m-au impulsionat să continui să fac ceea ce-mi place! Și mulțumesc gălățenilor pentru că au fost FORZĂĂĂĂĂĂĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s