Băieților de la Carla’s Dreams le place foarte mult să vină la Hard Rock Cafe tocmai pentru că este o atmosferă intimă, unde pot interacționa într-un alt mod cu publicul. Din această cauză mi-am dorit foarte mult să ajung și eu să-i văd live în acest loc încărcat de istorie muzicală din întreaga lume. De ce zic din întreaga lume? Pentru că muzica pe care o auziți din boxe atunci când pășiți în acest local se aude în toate restaurantele Hard Rock Cafe din America sau din alte colțuri ale lumii.

Dacă mergeți la București și sunteți în căutare de locuri faine pe care să le vedeți vă recomand să trageți o fugă și pe aici. Atunci când o să intrați o să fiți fascinați de decorul cu tobe de deasupra barului, de dozatorul de bere în formă de saxofon, de tablourile de pe pereți care înfățișează mari nume ale muzicii internaționale ca Michael Jackson sau Elvis Presley, The Beatles și mulți alții. Dar mai presus de toate o să aveți ocazia să admirați în original piese de îmbrăcăminte sau diverse obiecte pe care le-au folosit acești oameni în concertele lor.

Galeria de mai jos a fost realizată de mine, atunci când am fost prima dată acolo, în decembrie 2016.

Acum câte ceva despre concert: era a doua seară consecutivă de noiembrie când concertau acolo, așa este obiceiul (atunci când vin la Hard, Carla’s mereu au două concerte). A fost o atmosferă relaxată, băieții erau în formă și abia așteptau să urce pe scenă să își înceapă „conversația muzicală” cu publicul.

Piesa Beretta se lansase de curând și ne-au surprins cântând-o în premieră într-un concert live.

Carla’s Dreams – Beretta live la Hard Rock Cafe (credit filmare Ruxandra Maria)

Galerie foto concert realizată de mine. Enjoy!

„Povețe ia, dar judecă tu însuți.” – William Shakespeare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s